A Maroon5 hosszú hallgatás után új dallal jelentkezett: a „Middle Ground” című felvétel hangzásával a banda visszatért 2002-es debütáló albuma, a “Songs About Jane” dallamvilágához.

Május 23-án a Maroon 5 a The Voice tehetségkutató amerikai kiadásának szezonzáró részében lép majd színpadra , hogy először adja elő élőben “Middle Ground” című, új felvételt. A dal a hivatalos klippel együtt debütál majd közönség előtt. A műsor rajongói pedig biztosan nem felejtették el azt az időszakot sem, amikor a The Voice első, 2011-es indulásától nyolc éven át Adam Levine a show egyik mentora volt.

A Maroon 5 nemrég fejezte be első, M5LV elnevezésű koncertsorozatát, Las Vegas-ban. Azonban a zenekar ezután sem pihen, hanem turnéra indul Európába és az Egyesült Királyságba, ahol “JORDI” című legutóbbi albumukat népszerűsítik. A Maroon 5 majdnem egy hónapot tölt Európában, ahol az első koncertjüket Lisszabonban adják június 13-án. A turné során a banda több fesztiválon is fellép, köztük a Prague Rocks-on, a Tinderbox-on Dániában és a Main Square Festivalon Franciaországban – mielőtt végül bevenné a londoni O2 Arénát.

Ikonikus debütáló albuma, a Songs About Jane óta a Los Angeles-i zenekar három Grammy-díjat nyert, a Spotify-on pedig több mint 20 milliárdos streameléssel büszkélkedhetnek. A Maroon5 az első előadó, akiknek videoklipje meghaladta a 3 milliárdos megtekintést a YouTube-on; 2023 elején a “Moves Like Jagger” lett minden idők legtöbb letöltését „begyűjtő” felvétel.

Francia filmé az Arany Pálma, Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Ma van a Hamburger világnapja!

Éljen a gyereknap!

115 éve született Ian Fleming angol író, James Bond megalkotója

A pünkösdi hosszú hétvégén is a Balaton a legnépszerűbb úticél

Egy nem mindennapi páros - Horváth Tamás és Kowa közös dallal jelentkezett

Tíz napon át várják a látogatókat Veszprémben a Rozé, Rizling, Jazz Napok programjai

Decemberben indul Bryan Adams európai turnéja

Lenny Kravitz nem öregszik, de ma születésnapos

Malek Andrea, Varga Viktor és a Budapesti Operettszínház művészei is fellépnek a 31. Városligeti Gyermeknapon

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő