A brit énekesnő Beverly Hillsben vásárolt egy hatalmas birtokot, az eladó pedig nem más volt, mint Sylvester Stallone. A színész még a 90-es években vásárolta az ingatlant, amit most nagyon jó áron kínált, Adele pedig élt a remek vétel lehetőségével.

Stallone a 90-es években vásárolta a birtokot, amit még tavaly 110 millió dollárért kínált eladásra. Érdeklődés hiányában azonban lejebb vitte az árat és 85 millió dollárért hirdette meg, végül pedig kénytelen volt még ennél is olcsóbban, 58 millió dollárért adni az ingatlant – ennyit pedig Adele-nek is megért, írja az Architecture Digest.

A nyolc hálószobás, tizenkét fürdőszobás, medencés, szaunás, gőzfürdős hatalmas teraszos, és számtalan extrával felszerelt házat végül Adele vette meg. A mediterrán stílusú villában van még moziterem, szivarszoba és bár is, valamint tartozik hozzá egy nyolc férőhelyes garázs.

Emellett egy Rocky Balboa és egy Rambo szobor is található a birtokon– de nagy valószínűséggel azokat Stallone nem hagyja ott az új tulajdonosnak.

A kétszintes vendégház a birtokhoz tartozó 14.000 négyzetméteres parkban kapott helyet, több pihenőhelyet is kialakítottak, a feszített víztükrű „infinity” medencéből pedig remek kilátás nyílik a városra és a kanyonra is.

David Guetta szerint nagy világálságok jó hatással vannak a zenei életre

Egyes kutyafajták gazdái vonzóbbak a másik nem számára

Erős üzenettel tért vissza a Muse

John Newman új dallal tért vissza

Isten éltesse Dave Grohlt!

Adele Sylvester Stallone házába költözik

Visszatérnek a képernyőre a 90-es évek kedvenc rajzfilm-rockerei

Szombaton ismét Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton

Életveszélyes a Balaton jegére lépni

Bejelentették a Coachella idei fellépőit

Február 15-étől oltási igazolvány lesz a védettségi igazolvány

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő