A brit énekesnő Beverly Hillsben vásárolt egy hatalmas birtokot, az eladó pedig nem más volt, mint Sylvester Stallone. A színész még a 90-es években vásárolta az ingatlant, amit most nagyon jó áron kínált, Adele pedig élt a remek vétel lehetőségével.

Stallone a 90-es években vásárolta a birtokot, amit még tavaly 110 millió dollárért kínált eladásra. Érdeklődés hiányában azonban lejebb vitte az árat és 85 millió dollárért hirdette meg, végül pedig kénytelen volt még ennél is olcsóbban, 58 millió dollárért adni az ingatlant – ennyit pedig Adele-nek is megért, írja az Architecture Digest.

A nyolc hálószobás, tizenkét fürdőszobás, medencés, szaunás, gőzfürdős hatalmas teraszos, és számtalan extrával felszerelt házat végül Adele vette meg. A mediterrán stílusú villában van még moziterem, szivarszoba és bár is, valamint tartozik hozzá egy nyolc férőhelyes garázs.

Emellett egy Rocky Balboa és egy Rambo szobor is található a birtokon– de nagy valószínűséggel azokat Stallone nem hagyja ott az új tulajdonosnak.

A kétszintes vendégház a birtokhoz tartozó 14.000 négyzetméteres parkban kapott helyet, több pihenőhelyet is kialakítottak, a feszített víztükrű „infinity” medencéből pedig remek kilátás nyílik a városra és a kanyonra is.

David Bowie és Mick Jagger harminchét éve táncoltak végig először az utcán

Igazi kultfilm mutatkozott be a közönségnek harmincnégy éve

Bejelentették mi okozta Andy Fletcher halálát

Johnny Depp visszatér a filmvászonra és a koncertezéshez

Ünnepeljük együtt a Nemzetközi Duna-napot!

Timothée Chalamet-t akarja utódjának Al Pacino

Harminchét évvel ezelőtt, a mai napon koncertezett utoljára a Wham!

Harmincnyolc éves a klip, amely híressé tette a Jóbarátok sztárját

Pink azt kéri, hogy az abortuszt ellenzők többé ne hallgassák a dalait

Märcz Tamás csapata készen áll a negyeddöntőre

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő