Néhány hónapja Elton John felhívta Ed Sheerant egy ünnepi  ajánlattal: készítsenek közös karácsonyi dalt. Ed Sheeran beismerte, hogy eleinte szkeptikusan állt az ötlethez, mert soha esze ágában sem volt karácsonyi dalt készíteni. Azonban az ünnepi sztár duett néhány órája tény.

Íme a “Merry Christmas”, amely egy keserédes ünnepi dal lett, ami az év legszebb időszakában azokról emlékezik meg, akik már nem lehetnek itt velünk. A dalból befolyt bevételekkel a két zenész az általuk létrehozott jótékonysági alapítványokat támogatja.

 

„Szeretnék egy újabb karácsonyi dalt készíteni – felvesszük együtt?” – tette fel a kérdést Ed Sheerannek Sir Elton a telefonban. A két nagyszerű zenész egyébként nagyon jó kapcsolatban van, és gyakran csevegnek telefonon.

Ed Sheeran egy  interjúban beismerte, hogy eleinte szkeptikusan állt az ötlethez, mert soha esze ágában sem volt karácsonyi dalt készíteni. Ennek ellenére, az egyik közeli barátja halálát követően, meggondolta magát, és elfogadta az ajánlatot.

„Valóban felötlött bennem, hogy a dolgok egy éjszaka alatt megváltozhatnak. Azt gondoltam: miért is ne csinálnék közös karácsnyi dalt Elton Johnnal? Holnap lehet, hogy már nem leszek itt, ez pedig egy remek módja lesz annak, hogy megünnepeljük a karácsonyt” – vallotta be Ed Sheeran.

 

Fotó: Michael Kovac/Getty Images

 

David Guetta szerint nagy világálságok jó hatással vannak a zenei életre

Egyes kutyafajták gazdái vonzóbbak a másik nem számára

Erős üzenettel tért vissza a Muse

John Newman új dallal tért vissza

Isten éltesse Dave Grohlt!

Adele Sylvester Stallone házába költözik

Visszatérnek a képernyőre a 90-es évek kedvenc rajzfilm-rockerei

Szombaton ismét Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton

Életveszélyes a Balaton jegére lépni

Bejelentették a Coachella idei fellépőit

Február 15-étől oltási igazolvány lesz a védettségi igazolvány

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő