Két premierrel várja az érdeklődőket a Madách Színház új évada: szeptember 15-től a Pretty woman című musicalt, október 15. után pedig a Six című koncertmusicalt láthatja a nagyközönség a teátrumban.

A Madách Színház közleménye szerint Szirtes Tamás és társulata intenzíven készül a legújabb premierre: a Pretty woman című non replika előadás próbái már tavasszal elkezdődtek, most pedig a főpróbaidőszak következik.

“Megterhelő próbaidőszakon vagyunk túl, amely abból a szempontból is egyedinek mondható, hogy a Pretty Woman musicalt, és az októberben debütáló Six koncertmusicalt párhuzamosan készítette ugyanaz a kreatív csapat” – mondja az alkotói folyamatról a Madách Színház igazgatóját és a darab rendezőjét, Szirtes Tamást.

A Brodway-musical adaptációjául szolgáló, Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével készült, az amerikai mozikban Pretty woman, majd a magyar mozikban Micsoda nő! címmel 1990-ben bemutatott romantikus film története Vivian, a szeretetre vágyó escortlány és a sikeres üzletember szerelmi történetét mutatja be. A film után bemutatott Broadway-musical zenéjét Bryan Adams írta, a 1980-as ’90-es évek rockzenéjének stílusában.

A szeptember 15-től látható előadás főbb szerepeket a megszokott módon, többes szereposztásban láthatják majd a nézők: Viviant Gubik Petra, Arany Tímea és Zámbó Brigitta alakítják, Edward Lewis szerepében Pesák Ádám és Solti Ádám látható majd. Új karakterként tűnik fel Happy Man, aki több szerepet játszik el és elmeséli a történetet: őt Borbély Richárd, Sánta László és Serbán Attila formálják meg. Vivian legjobb barátnőjét pedig Kecskés Tímea, Molnár Györgyi és Sári Évi alakítják – olvasható a Madách Színház  közleményben.

A bemutatót követően a Pretty Woman szereplői átadják a színpadot a VIII. Henrik angol uralkodó hat házasságát bemutató Six című koncertmusical szereplőinek. Az előadást október 15-től láthatják az érdeklődők.

Mariah Carey 28 éve zenetörténelmet írt

Mi lesz a hip hoppal 50 év múlva? Az AC az AI-t hívta segítségül

39 éve Prince megőrjítette a slágerlistákat

Hidegen, melegen, feketén vagy tejjel - ma a kávét ünnepeljük

Take That: új lemez, új dal, újabb turné

A 90-es évek egyik meghatározó slágerét dolgozta fel Dolly Parton

Christina Aguilera a Mancs őrjárattal tanít arra, hogyan szárnyaljunk

Harminchat éves a Guns n' Roses dzsungele

11 éves a „Tökéletes hang”

Kíváncsiak vagyunk az MI által írt zenére, de nem hisszük, hogy jó lehet

További hírek

B. Németh Dia

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Horváth Zoltán Hory

Best FM

Most szól:

  • Következő