Ha valaki azt gondolná, hogy az elmúlt évben a Coldplay csak járta a világ stadionjait a különleges turnéjával – súlyosan téved. Chris Martinék egyszerre több vasat tartottak a tűzben és a koncertezés mellett új zenéket gyártottak. Erről nemrég a zenekar frontembere egy interjúban beszélt, amelyből megtudhattuk az új album címét is.

„Befejeztük a „Moon Music” című albumunkat” – mondta Chris Martin, aki azt is hozzátette, hogy az új korong olyasmi lesz, mint a 2021-es „Music of the Spheres” „második kötete.” A zenész egyelőre nem árulta el, hogy mikor érkezik az új Cpldplay album, de azt igen, hogy az új dalok közül néhányat játszanak majd az idei koncertjeiken. Az interjúban arról sem esett szó, hogy hogy az új zenei anyagon – a “Music of the Spheres” -hez hasonlóan – együtt dolgoztak-e neves vendégzenészekkel.

„Hihetetlen vendégeink voltak az albumon és a turnén. De ez mindig kissé demotiváló, mert rájössz, hogy ’ó, ez az ember sokkal tehetségesebb nálam’ – mondta némi öniróniával az előző albumuk kapcsán Chris Martin, aki „a tehetség egy magasabb szintjeként” H.E:R.-t és a koncerteken előadott közös nyitószámukat hozta fel ékes példaként.

A „Music of the Spheres”-en emellett olyan kollaborációk hallhatóak, mint a Selena Gomezzel közös “Let Somebody Go”, a “Human Heart” Jacob Collierrel vagy a BTS -el előadott “My Universe” című sláger.
A brit banda ezen a hétvégén a Saturday Night Live – ban vendégeskedik, az adásban pedig nagy valószínűséggel újabb részleteket tudhatunk meg a “Moon Music” című új Coldplay albumról.

Bécs húsvéti lázban ég

Klippel együtt érkezett a Metallica új albumának címadó dala

23 éves Britney Spears egyik legnagyobb slágere!

Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat

Nem közlekedhetnek elektromos rollerrel a 14 év alattiak Franciaországban

Húsvét előtti tojásjelentés

Ezért sikerült olyan jól a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet

Huszonhét éve vette be a brit slágerlistákat a The Prodigy

Nárciszünnepet tartanak Kaposváron

Jennifer Aniston: „ a világnak több nevetésre van szüksége”

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő