A többszörös platinalemezes, Rock and Roll Hírességek csarnokába is beiktatott előadő és dalszerző, Dave Gahan nyilvánosságra hozta Soulsavers-el közös vadonatúj dalát, a “Metal Heart”-ot, amely a közös “Imposter” című, novemberben megjelenő albumukon szerepel majd.

A dal megjelenése előtt Dave Gahan és Soulsavers nyilvánosságra hozott egy anyagot a projektről, melyben egy rövid stúdiójelent is látható, ahol a “Metal Heart” első nyers verzióját játsszák.

Dave a következőket mondta a dalról: „Most talán ez a kedvencem, elképesztő volt feljátszani és felvenni a dalt, hatalmas növekedésen ment keresztül, egy apró ötletként indult az egész, és hatalmas szörnyeteggé vált.”

Az “Imposter” albumon Dave egy személyes utazáson kíséri keresztül a hallgatót, 12 elképesztő dalfeldolgozáson át, amelyek minden műfajon és időszakon átívelnek. Az albumon olyan nagy előadok munkáinak újragondolásai szerepelnek, mint Neil Young, Bob Dylan, PJ Harvey, Charlie Chaplin, Mark Lanegan és még sokan mások. Azt hihetnénk, hogy az ”Imposter” egy egyszerű feldolgozás album, miközben olyan dalok gyűjteménye, amelyeket Dave Gahan és Soulsavers figyelmesen tanulmányozott, sokat hallgatott, magábaszívott, majd egytől egyig új életet adott nekik. Az ”Imposter” minden dala mély jelentést hordoz magában Dave számára, és egy visszatekintés az életére – történetek, melyeket mások írtak, Dave hangján keresztül.

Chris Martinék rendhagyó koncertkörúton népszerűsítik az új albumukat

21 évvel ezelőtt a U2 uralta a brit slágerlistát

Brad Pitt és Edward Norton 22 éve új értelmet adott a harc fogalmának

Itt az újabb karácsonyi hangulatkeltés

Hat év után megérkezett Adele új dala

Megújulva nyitja meg kapuit az eplényi síközpont

33 éve a Deff Leppard zenetörténelmet írt

A shownak 30 éve is mennie kellett

Megjött az első hó!

Együnk valami sütit - ma van a nemzetközi desszert nap!

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő