A francia dj, arra számít, hogy a pandémiát követően a dance műfaj mindenképp felvirágzik. Ennek okát Guetta abban látja, hogy az éjszakai klubok közönsége igyekszik majd maximálisan kihasználni a lehetőséget, hogy ismét „teljes szívvel” bulizzon –írja az „Eveneing Standard” című lap.

Az újságnak adott interjúban David Guetta elmondta, hogy az emberi természet „megteszi a magáét”, és a következő néhány év „lesz a legjobb a dance műfaj történetében”. „Mindig, amikor a világ valamilyen nagy válságba kerül, az jó hatással van erre a zenére. Az embereknek egyszerűen arra van szüksége, hogy megfeledkezzenek mindenről, jól érezzék magukat és felhőtlenül táncoljanak” – véli Guetta, aki azt is hozzátette, hogy a legnagyobb slágerei pont egy-egy globális válság közepén születtek, miközben a közönsége igyekezett elmenekülni a valóság elől.

„Ezek közül a legnépszerűbb, az ’I Gotta Feeling’, amelyet az amerikai „Balck Eyed Peas-szel készítettem, a gazdasági válság közepén született” – emlékeztetett a dj-producer.

„A pandémia előtt a dance zene már nem volt annyival magával ragadó, mint ennek előtte, de most ismét erőre kap” – véli David Guetta, aki az„Eveneing Standard”-nak adott interjúban azt is elárulta, hogy nagy vágya, Adele-al dolgozni, sőt szeretne egy egész albumot készíteni az énekesnővel.

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Elhunyt Haumann Péter

Vámpírnak öltözött rajongók ünnepelték a Drakula-regény 125. évfordulóját

„Az új album az egész eddigi karrierünk szimbóluma” - megjelent a Def Leppard legújabb korongja

Elutasították a fellebbezését - Shakirának bíróság elé kell állnia

Egyszerre két különleges albumot dobott piacra Liam Gallagher

Elhunyt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Elment Andrew Fletcher, a Depeche Mode alapítója

Mutasd az alvó kutyád - megmondom milyen a viszonyotok

Elutasították a Luc Besson elleni vádakat

Mindenki odavan a Top Gun: Maverickért - mától a hazai mozik is vetítik

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő