Év végén a kanadai zenész gyakorlatilag az összes szomszédos országban fellép, sajnos Magyarország kimarad az „So Happy it Hurts” turné európai állomásai közül.

Bryan Adams tavaly megjelent, és Grammy-díjra jelölt “So Happy it Hurts” című albumát népszerűsítő turnéja az Egyesült Államokban indult és december 8-án Európában folytatódik: az első állomás Szófia, majd Belgrád, Zágráb, Graz és Prága, Pozsony és Gliwice következik.

A So Happy it Hurts teljes zenei anyaga a pandémia alatt született, Adams egyedül vette fel a rajta hallható 12 dalt, úgy, hogy minden hangszeren maga játszott.

„Azok a körülmények, amelyekbe bele voltunk kényszerítve a pandémia idején megváltoztatták azt a módot, ahogyan addig zenét csináltunk. A zenekarommal nem volt lehetőségünk, hogy összejöjjünk és együtt dolgozzunk az új albumon, ezért úgy döntöttem, hogy egyedül csinálom meg. Ez segített abban valóra váltsam egy régi vágyamat – hogy dobos lehessek” – mondta Bryan Adams.

A „So Happy it Hurts” turné koncertjeinek setlistje azonban nem csak az új lemez dalaiból áll, hanem felcsendülnek majd a régi nagy Brian Adams slágerek is, mint az „Everything I do”, a „Have you ever really loved a woman”, a „Cuts like a knife”, vagy a „Run to you.”

 

Mariah Carey 28 éve zenetörténelmet írt

Mi lesz a hip hoppal 50 év múlva? Az AC az AI-t hívta segítségül

39 éve Prince megőrjítette a slágerlistákat

Hidegen, melegen, feketén vagy tejjel - ma a kávét ünnepeljük

Take That: új lemez, új dal, újabb turné

A 90-es évek egyik meghatározó slágerét dolgozta fel Dolly Parton

Christina Aguilera a Mancs őrjárattal tanít arra, hogyan szárnyaljunk

Harminchat éves a Guns n' Roses dzsungele

11 éves a „Tökéletes hang”

Kíváncsiak vagyunk az MI által írt zenére, de nem hisszük, hogy jó lehet

További hírek

B. Németh Dia

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Horváth Zoltán Hory

Best FM

Most szól:

  • Következő