Év végén a kanadai zenész gyakorlatilag az összes szomszédos országban fellép, sajnos Magyarország kimarad az „So Happy it Hurts” turné európai állomásai közül.

Bryan Adams tavaly megjelent, és Grammy-díjra jelölt “So Happy it Hurts” című albumát népszerűsítő turnéja az Egyesült Államokban indult és december 8-án Európában folytatódik: az első állomás Szófia, majd Belgrád, Zágráb, Graz és Prága, Pozsony és Gliwice következik.

A So Happy it Hurts teljes zenei anyaga a pandémia alatt született, Adams egyedül vette fel a rajta hallható 12 dalt, úgy, hogy minden hangszeren maga játszott.

„Azok a körülmények, amelyekbe bele voltunk kényszerítve a pandémia idején megváltoztatták azt a módot, ahogyan addig zenét csináltunk. A zenekarommal nem volt lehetőségünk, hogy összejöjjünk és együtt dolgozzunk az új albumon, ezért úgy döntöttem, hogy egyedül csinálom meg. Ez segített abban valóra váltsam egy régi vágyamat – hogy dobos lehessek” – mondta Bryan Adams.

A „So Happy it Hurts” turné koncertjeinek setlistje azonban nem csak az új lemez dalaiból áll, hanem felcsendülnek majd a régi nagy Brian Adams slágerek is, mint az „Everything I do”, a „Have you ever really loved a woman”, a „Cuts like a knife”, vagy a „Run to you.”

 

Francia filmé az Arany Pálma, Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Ma van a Hamburger világnapja!

Éljen a gyereknap!

115 éve született Ian Fleming angol író, James Bond megalkotója

A pünkösdi hosszú hétvégén is a Balaton a legnépszerűbb úticél

Egy nem mindennapi páros - Horváth Tamás és Kowa közös dallal jelentkezett

Tíz napon át várják a látogatókat Veszprémben a Rozé, Rizling, Jazz Napok programjai

Decemberben indul Bryan Adams európai turnéja

Lenny Kravitz nem öregszik, de ma születésnapos

Malek Andrea, Varga Viktor és a Budapesti Operettszínház művészei is fellépnek a 31. Városligeti Gyermeknapon

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő