Horváth Tamás és a Kowalsky meg a Vega zenekar összeállt egy dal erejéig, és megszületett a “Fehér holló” című dal, amelyet klipel együtt mutattak be. A meglepő együttműködés Horváth Tamás ötlete volt, melyre Kowa azonnal igent mondott, a végeredmény annyira jól sikerült, hogy mindketten kijelentették, nem ez volt az utolsó közös alkotásuk.

https://e.lightmedia.hu/1f845qmhueagaewwbyakambbatahwhhbq/click.php

“Régóta követem Kowa munkásságát és nagyon tisztelem, ahogyan Kowa kommunikál az emberekkel” – mondta el a közös dal kapcsán Horváth Tamás. “A munka során végtelenül alázatos és tisztelettudó, valamint kompromisszumképes is, ha arról van szó. Nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban. Beletettük a szívünket a dalba, és ez hallatszik is a végeredményen. Bízom abban, hogy nem az utolsó közös munkánk volt.”

Horváth Tamás nem unatkozik mostanában: áprilisban jelent meg a legutóbbi albumán található “Megszakad” című dal videóklipje, amely rövid idő alatt átlépte az egymilliós megtekintést, és máris itt egy újabb sláger tőle, a “Fehér holló”.

“Ez a dal több szempontból is különleges, mert mindkét produkció kicsit a komfortzónáján kívül mozog” – folytatta Tamás. “Szeretem, hogy Kowáék is mernek új dolgokba belevágni. Egy igazi vidám dal született, ami megfertőzheti az ember fülét és ott marad benne jó sokáig.”

A Fehér hollóhoz Leho Legacy készített klipet, Kowa ötletei alapján: “Még nem dolgoztunk Lehóval, de nagyon szimpatikus volt első pillanattól kezdve a hozzáállása. Szeretem, ha az alázat és a tisztelet találkozik a kreativitással.”

A “Fehér holló” komoly témát feszeget, a dalszöveg mindkét előadó gondolatvilágát és a világhoz való hozzáállását tükrözi: “Fontos üzenete van a dalnak. Elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk. Vállalni az érzéseinket, hinni magunkban akkor is, amikor senki más nem hisz bennünk.”

A “Fehér holló” 2023. június 23-án a Budapest Park színpadán is felcsendül majd, ahol Horváth Tamás a nyár egyetlen Parkos koncertjét adja.

Mariah Carey 28 éve zenetörténelmet írt

Mi lesz a hip hoppal 50 év múlva? Az AC az AI-t hívta segítségül

39 éve Prince megőrjítette a slágerlistákat

Hidegen, melegen, feketén vagy tejjel - ma a kávét ünnepeljük

Take That: új lemez, új dal, újabb turné

A 90-es évek egyik meghatározó slágerét dolgozta fel Dolly Parton

Christina Aguilera a Mancs őrjárattal tanít arra, hogyan szárnyaljunk

Harminchat éves a Guns n' Roses dzsungele

11 éves a „Tökéletes hang”

Kíváncsiak vagyunk az MI által írt zenére, de nem hisszük, hogy jó lehet

További hírek

B. Németh Dia

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Horváth Zoltán Hory

Best FM

Most szól:

  • Következő