Elton John felhívta Ed Sheerant egy ünnepi  ajánlattal: készítsenek közös karácsonyi dalt. Sir  Elton elárulta, az ötlet azután pattant ki a fejéből, hogy meglepetten tapasztalta, a „Step Into Christmas” című karácsonyi slágere a 70-es évekből ismét a brit slágerlista Top 10-es mezőnyébe került.

„Szeretnék egy újabb karácsonyi dalt készíteni – felvesszük együtt?” – tette fel a kérdést Ed Sheerannek Sir Elton a telefonban. A két nagyszerű zenész egyébként nagyon jó kapcsolatban van, és gyakran csevegnek telefonon.

Ed Sheeran a holland NPO Radio 2-nek adott interjúban beismerte, hogy eleinte szkeptikusan állt az ötlethez, mert soha esze ágában sem volt karácsonyi dalt készíteni. Ennek ellenére, az egyik közeli barátja halálát követően, meggondolta magát, és elfogadta az ajánlatot.

„Valóban felötlött bennem, hogy a dolgok egy éjszaka alatt megváltozhatnak. Azt gondoltam: miért is ne csinálnék közös karácsnyi dalt Elton Johnnal? Holnap lehet, hogy már nem leszek itt, ez pedig egy remek módja lesz annak, hogy megünnepeljük a karácsonyt” – vallotta be Ed Sheeran.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images 

Chris Martinék rendhagyó koncertkörúton népszerűsítik az új albumukat

21 évvel ezelőtt a U2 uralta a brit slágerlistát

Brad Pitt és Edward Norton 22 éve új értelmet adott a harc fogalmának

Itt az újabb karácsonyi hangulatkeltés

Hat év után megérkezett Adele új dala

Megújulva nyitja meg kapuit az eplényi síközpont

33 éve a Deff Leppard zenetörténelmet írt

A shownak 30 éve is mennie kellett

Megjött az első hó!

Együnk valami sütit - ma van a nemzetközi desszert nap!

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő