Elkészült a Bazi nagy görög lagzi 3., pedig sokan már azt hitték, a 2016-os második rész után búcsút mondhatnak a kedvelt szereplőknek. A romantikus vígjáték folytatása nem az érdeklődés hiánya miatt váratott ilyen sokat magára, már három éve elstartolhatott volna a forgatás, de közbejött a világjárvány.

„Mi független produkció vagyunk, ezért teljesen betett nekünk a pandémia – magyarázza az álláshalmozó Nia Vardalos, aki a film főszereplője, forgatókönyvírója és rendezője. – A nagy stúdiófilmek megfelelő biztosítást tudtak kötni a koronavírus alatt is, de a hozzánk hasonló kicsikkel nem szerződnek a biztosítók, ezért várnunk kellett, amíg lecseng a járvány.”

Természetesen a harmadik rész is romantikus vígjáték, de már a fiatalokat célozza Ámor a nyilával, bár az érettebb korosztály képviselőit sem kerüli el a szerelmi láz. A most már hatvan év feletti Toula (Vardalos) és hasonló korú férje (John Corbett) szerelmi civódásai helyett a lányuk (Elena Kampouris) életének romantikus viharai állnak a középpontban. A korábbi találgatásokkal ellentétben a filmet nem a szerelem városában, Párizsban forgatták, hanem Athénban és környékén, hiszen ismét görög lagziról van szó.

A film producerei között, ahogy az előző két alkalommal is, ott van Tom Hanks és felesége, a görög származású Rita Wilson is. Annak idején Hanksék látták meg Nia Vardalos egyszemélyes színpadi művében a nagy lehetőséget, és egyengették útját a vászonig. Mrs. Hanks szerepelt is az előző részben. Vardalost Oscarra jelölték az első film forgatókönyvéért.

A Bazi nagy görög lagzi harmadik része szeptemberben érkezik a hazai mozikba.

Francia filmé az Arany Pálma, Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Ma van a Hamburger világnapja!

Éljen a gyereknap!

115 éve született Ian Fleming angol író, James Bond megalkotója

A pünkösdi hosszú hétvégén is a Balaton a legnépszerűbb úticél

Egy nem mindennapi páros - Horváth Tamás és Kowa közös dallal jelentkezett

Tíz napon át várják a látogatókat Veszprémben a Rozé, Rizling, Jazz Napok programjai

Decemberben indul Bryan Adams európai turnéja

Lenny Kravitz nem öregszik, de ma születésnapos

Malek Andrea, Varga Viktor és a Budapesti Operettszínház művészei is fellépnek a 31. Városligeti Gyermeknapon

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő