Michael Jackson unokaöccse, Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét – számolt be róla a Variety.com filmes szaklap. A Lionsgate stúdió filmje, melyet Antoine Fuqua rendez, a pop királyának bonyolult örökségét mutatja be.

A 77 éves Priscilla Presley színésznő, Elvis Presley hajdani felesége beadványában megkérdőjelezte  nemrég lánya végrendeletének érvényességét, egész pontosan a végrendelet egy 2016-os keltezésű kiegészítését, amelyben Lisa Marie visszavonta, hogy halála estén anyja rendelkezhessen vagyona felett, és helyette két gyermekét – Riley Keough-t és az azóta 2020-ban elhunyt Benjamin Keough-t – nevezte meg kedvezményezettnek. A beadványban arra hivatkoznak, hogy Priscilla Presley neve helytelenül van leírva, valamint – az ügyvédek által megfogalmazott érvelés szerint – a dokumentumon Lisa Marie Presley aláírása is “elüt a megszokott kézjegyétől”. A kiegészítést továbbá nem tanúk vagy közjegyző jelenlétében írták alá.
Priscilla Presley állítása szerint csak lánya halála után értesült ennek a kiegészítésnek a létezéséről, és beadványában kéri a dokumentum semmissé nyilvánítását.

Elvis Presley egyetlen lánya, aki maga is énekes és dalszerző volt, január 12-én, 54 éves korában halt meg egy Los Angeles-i kórházban néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték. Halálának okát még nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: MTI

Fotó: Gabriel Olsen/Getty Images

Bécs húsvéti lázban ég

Klippel együtt érkezett a Metallica új albumának címadó dala

23 éves Britney Spears egyik legnagyobb slágere!

Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat

Nem közlekedhetnek elektromos rollerrel a 14 év alattiak Franciaországban

Húsvét előtti tojásjelentés

Ezért sikerült olyan jól a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet

Huszonhét éve vette be a brit slágerlistákat a The Prodigy

Nárciszünnepet tartanak Kaposváron

Jennifer Aniston: „ a világnak több nevetésre van szüksége”

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő