Tegnap megnyitotta kapuit a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Glastonbury. A vasárnapig tartó rendezvény fellépői között van többek közt Paul McCartney, és Billie Eilish is, akik történelmet írnak, mint a fesztivál főszínpada, a Pyramid Stage valaha volt legidősebb és legfiatalabb szóló fellépője.

Tavaly a szervezők óvatosságból csak egyetlen nagy koncertet rendeztek, amelyet online közvetítettek, az előző két évben pedig a pandémia miatt elmaradt a fesztivál. Idén a Glastonbury régi fényében tér vissza, több mint 200 000 látogatóval és számtalan zenei műfajt képviselő fellépőkkel, figyelemreméltó headlinerekkel.
A pénteken színpadra lépő Sir Paul McCartney és a szombaton koncertező Billi Eilish mellett Diana Ross is történelmi visszatérésre készüla Glastonbury-n. A fesztivált a Pyramid Stage-en, vasárnap Кendrick Lamar zárja, aki nemrég megjelent Mr. Morale & The Big Steppers című albumát népszerűsíti. Szintén vasárnap koncertezik a Pyramid Stage-en Lorde és a dzsessz legenda Herbie Hancock.

A lineup nevek közt szerepel még Sam Fender, Olivia Rodrigo, a Foals, a Wolf Alice, Little Simz, Arlo Parks, Burna Boy, a Skunk Anansie, a Pet Shop Boys, az Elbow, Doja Cat, Megan Thee Stallion, Phoebe Bridgers, a TLC, és a Wet Leg is.

Fotó: Dave J Hogan/Getty Images

David Bowie és Mick Jagger harminchét éve táncoltak végig először az utcán

Igazi kultfilm mutatkozott be a közönségnek harmincnégy éve

Bejelentették mi okozta Andy Fletcher halálát

Johnny Depp visszatér a filmvászonra és a koncertezéshez

Ünnepeljük együtt a Nemzetközi Duna-napot!

Timothée Chalamet-t akarja utódjának Al Pacino

Harminchét évvel ezelőtt, a mai napon koncertezett utoljára a Wham!

Harmincnyolc éves a klip, amely híressé tette a Jóbarátok sztárját

Pink azt kéri, hogy az abortuszt ellenzők többé ne hallgassák a dalait

Märcz Tamás csapata készen áll a negyeddöntőre

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő