A második férfi, akit azzal vádoltak, hogy megtámadta Gaga kutyasétáltatóját, hogy elrabolhassa a két ebet, hat év letöltendő börtönre ítélte a Los Angeles-i bíróság. Az egyik társa már előzőleg négy évet kapott.

A 28 éves Lafayette Sean Wiley -t rablás bűntettében találták vétkesnek, aki beismerte, hogy tagja volt annak a csapatnak, akik rálőttek Ryan Fischerre, miközben Lady Gaga három francia bulldogját sétáltatta, 2021 februárjában Holywoodban.

Az esetet, ahogyan két férfi kiszáll egy kocsiból és mellbe lövi a kutyasétáltatót, a térfigyelő kamerák rögzítették, csakúgy, mint az utána következő eseményeket, amikor a férfiak felkapnak kettőt a kutyák közül . Kojit és Gustavot – és elfutnak a helyszínről. A harmadik kutyusnak, Miss Asiának sikerült elszaladnia, de később visszatért és odabújt a földön fekvő Ryan Fischerhez.

Az eset után Lady Gagag 500ezer dollárt ajánlott fel, ha visszakapja a szeretett kutyáit. A két francia bulldogot végül egy nő hozta vissza, azt állítva, hogy egy oszlophoz kötve találta őket. A nőt letartóztatták, mert a rendőrségnek olyan infomációja volt, amely szerint a nőnek viszony volt az egyik kutyarabló apjával és őt bízták meg azzal, hogy visszavigye a kutyákat és átvegye a rablók helyett a megtalálónak járó díjat.

Waeilie mostani ítélete néhány héttel azután született, hogy társát, a 20 éves Jaylin Keyshawn White -ot négy év börtönre ítélték az esetért, illetve azután, hogy néhány napja másodszor is letartóztatták a harmadik gyanúsítottat, a 19 éves James Howard Jacksont, akit azzal vádolnak, hogy ő lőtt rá Ryan Fischerre. Jacksont egyszer már letartóztatták, ám április 6-án adminisztrációs hiba miatt szabadon engedték. Most azonban ismét rács mögé került. Az ő ügyében még hátravan a bírósági döntés.

Lady Gagáról köztudott, hogy imádja a kutyáit és gyakran viszi őket magával különböző nyilvános eseményekre is.

Fotó: MPI67/Bauer-Griffin/Getty Images

Tom Hanks ismét tollat ragadott

10 éves a „Tökéletes hang”

Budapest aranyalmája lett idén a főváros desszertje

Pink 14 éve előszőr vezette az amerikai slágerlistát

Kevesebb a vendég és a bűncselekmény az Oktoberfesten

Vereséget szenvedett az Európa-bajnoktól a Rossi-csapat

Rihanna lép fel az 57. Super Bowl félidejében

Önálló sorozatot kapott Wednesday az Addams Family-ből

A Tears For Fears slágere ihlette az idei foci vb hivatalos dalát

Robbie Williams koncert lesz jövőre Budapesten

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő