Az Ana de Armas főszereplésével készült film, a „Blonde” első előzetese csak néhány nappal augusztus 5-e előtt érkezett meg, amely napon 1962-ben Marilyn életét vesztette.

Norma Jane Baker, vagy ahogyan a világ ismerte, Marilyn Monroe a XX. század leghíresebb szőkesége, aki 1962. augusztus 5-én, alig 36 évesen hunyt el, hat évtizeddel a halála után is lázban tartja a világot. Személyisége sokkal összetettebb volt annál, mint a szerep, amelyet a külvilágnak játszott. Marilyn Monroe, rendkívül intelligens nő volt, legszívesebben filozófiai könyveket olvasott, kerteket tervezett. Valódi, finom, érzékeny lényét azonban a szőke szex szimbólum álarca mögé rejtette. A róla készült, „Blonde” című életrajzi film a Netflix égisze alatt készült, és bár a bemutatására őszig még várni kell, az előzetest már láthatjuk.

A film Joyce Carol Oates 2000-ben megjelent regénye alapján született, Andrew Dominic rendezésében. A „Blonde” Barad Pitt produkciós cége, a Plan B égisze alatt készült. A színész elárulta, hogy a filmen már tíz éve dolgoznak, és Ana de Armasnak köszönhető, hogy végre elkészülhetett. Ezzel a nyilatkozatával egyúttal védelmébe is vette a kubai színésznőt, akit a „Blonde” előzetesének megjelenése után számtalan kritika ért, többek közt az erős spanyol akcentusa miatt. Ennek ellenére Brad Pitt „fenomenálisnak” tartja Ana alakítását egy olyan szerepben, amit nagyon nehéz eljátszani. Ana de Armast Pitt mellett a Monroe hagyatékát kezelő “Marilyn Monroe Estate” elnöke, Marc Rosen is védelmébe vette.

Ana de Armas partnerei a filmvásznon Bobby Cannavale, Adrian Brody, Julianne Nickolson, Sara Paxton, Caspar Phillipson, és Garret Dillahunt.
A „Blonde” premierje a Velencei Filmfesztiválon lesz, amelyet augusztus 30. szeptember 10. között rendeznek. A Netflix szeptember 23-án mutatja be.

Fotó: YouTube

Hat év börtönt kapott Lady Gaga kutyáinak elrablója

Ingyenes taxiszolgáltatással biztosítja egy spanyol város a nők biztonságos hazaérkezését a helyi fesztivál idején

Csillaghullós napok jönnek - ma estétől érdemes kémlelni az eget

20-30 ezer forintba kerül idén az iskolakezdés

Sokszínű programkínálattal várja az érdeklődőket a Bujtor Filmfesztivál

95 ezren buliztak a Sziget nyitónapján

Milky Chance: a YouTube gyermekei vagyunk

Új fővárosával pályázik Indonézia a 2036-os Olimpiára

Erkölcsi bizonyítvány és anyakönyvi kivonatot is csináltathaunk a Szigeten

Ma ünnepli a születésnapját Almodovar kedvenc színésze

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő