A többszörös Grammy- és Emmy-díjas amerikai pop/R&B énekes, dalszövegíró, zeneszerző, lemezproducer és színész, Justin Timberlake 1982. január 31-én született. Justin Timberlake nem csak előadómúvészként, de üzletemberként is sikeres: saját kiadóvállalata, divatmárkája és éttermei is vannak – szabadidejében pedig megszállottan golfozik.

A többszörös Grammy-díjas amerikai pop/R&B énekes, dalszövegíró, zeneszerző, lemezproducer és színész, Justin Timberlake 1982. január 31-én született.

Az ‘N Sync egykori frontembere színészként is rendkívül sikeres, játszott a “The Social Network”-ben, a “Rossz tanár”-ban és a “Barátság extrákkal”c. filmben. Justin tavaly fellépett a Super Bowl félidejében. Első szólóalbuma Justified címmel 2002-ben jelent meg. Legutóbb 2018-ban jelentkezett új zenei anyaggal – a korongon többek közt, Timbaland és Pharell Williams is közreműködött.  Nemrég pedig olyan hírek reppentek fel, hogy Justin visszatért a stúdióba, és új albumon dolgozik, illetve egyes források szerint 2024-ben turnét is tervez, amelyen már az új dalokat népszerűsíti majd.

Feleségével Jessica Biel színésznővel 2012-ben házasodtak össze, és máig az egyik legkiegyensúlyozottabb hollywoodi párként tartják számon őket. Két fiuk van, a 2 éves Phineas és a 7 éves Silas.

Fotó:  David Becker/Getty Images

Bécs húsvéti lázban ég

Klippel együtt érkezett a Metallica új albumának címadó dala

23 éves Britney Spears egyik legnagyobb slágere!

Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat

Nem közlekedhetnek elektromos rollerrel a 14 év alattiak Franciaországban

Húsvét előtti tojásjelentés

Ezért sikerült olyan jól a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet

Huszonhét éve vette be a brit slágerlistákat a The Prodigy

Nárciszünnepet tartanak Kaposváron

Jennifer Aniston: „ a világnak több nevetésre van szüksége”

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő