Miután a válása körüli botrányok majdnem a karrierjébe kerültek, a Disney ismét Johnny Deppet szeretné látni Jack Sparrow szerepében. 2018-ban, miután Amber Heart megvádolta családon belüli erőszakkal, a filmstúdió megvált a sztártól. Hogy mikor láthatjuk újra Deppet A Karib-tenger kalóziban, egyelőre nem tudni, ám az már biztos, hogy jövőre turnézni indul a Hollywood Vampires-el.

Az utóbi 15 évben Johnny Depp A Karib-tenger kalózai öt filmjében nyújtott zseniális alakítást. Jack Sparrow utolsó „kihajózása” a Fekete Gyönggyel 2017-ben volt, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja” című részben.
Az utóbbi napokban azonban több tengerentúli médiumban is amegjelent a hír, miszerint Depp és a Disney „300 milliós üzletről” tárgyal, azután, hogy a színész megnyerte a pert a volt feleségével, Amber Hearttal szemben, és így tisztázta magát a vádak alól. A filmstúdióban bennfentes forrás szerint, a Disney kereste meg Deppet, hogy folytassák a közös munkát.

Amíg visszatér a filmvászonra Johnny Depp a másik nagy „szerelmének” a zenének hódol, és a rajongók nagy örömére, az Alice Cooperrel és Joe Perry-vel közös zenekarával, a Hollywood Vampires-szel európai turnéra indulnak, amelyen csatlakozik hozzájuk Tommy Henriksen is.
A 2012-ben alakult Hollywood Vampires eredetileg 2020-ban indult volna koncertkörútra Európába, amit 2021-re halasztottak, ám az elhúzódó pandémia miatt ez a turné is elmaradt. Most azonban úgy tűnik, hogy jövőre bepótolják a fellépéseket. A 2023-as turnéra a jegyértékesítés a héten el is indult, igaz eddig csak négy németországi és egy luxemburgi buli időpontja van meghirdetve, ám remélhetőleg a banda hamarosan újabb helyszíneket jelent be.

Alice Cooper, Joe Perry és Johnny Depp a 70-es években elhunyt rock sztárok emlékére alapította a Hollywood Vampires nevű zenekart, amellyel eddig két stúdióalbumot adtak ki. A korongokon nem kisebb vendégzenészek működtek közre, mint Paul McCartney, David Grohl, Joe Walsh vagy Christopher Lee. A “Hollywood Vampires” című lemez 2015-ben, а “Rise” pedig 2019-ben jelent meg.

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Hat év börtönt kapott Lady Gaga kutyáinak elrablója

Ingyenes taxiszolgáltatással biztosítja egy spanyol város a nők biztonságos hazaérkezését a helyi fesztivál idején

Csillaghullós napok jönnek - ma estétől érdemes kémlelni az eget

20-30 ezer forintba kerül idén az iskolakezdés

Sokszínű programkínálattal várja az érdeklődőket a Bujtor Filmfesztivál

95 ezren buliztak a Sziget nyitónapján

Milky Chance: a YouTube gyermekei vagyunk

Új fővárosával pályázik Indonézia a 2036-os Olimpiára

Erkölcsi bizonyítvány és anyakönyvi kivonatot is csináltathaunk a Szigeten

Ma ünnepli a születésnapját Almodovar kedvenc színésze

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő