Az olasz énekes új albuma, a Battito Infinito népszerűsítésére világkörüli turnéra indul, amelynek hatvan koncerthelyszíne között ott van Budapest is.

Eros Ramazzotti visszatért! A zenész négy évvel az utolsó stúdió albumának megjelenését követően fedte fel új és izgalmas projektjének nevét: az új album, a Battito Infinito címet kapta és 2022. szeptember 16-án jelenik meg.
Az album előfutára, az „Ama” című kislemezt Ramazzotti ebben a hónapban dobta piacra – a dal egy olyan rekordokat döntögető énekes-dalszerző megújult művészi identitásának kinyilatkoztatása, aki több mint 35 éves pályafutása során 70 millió lemezt adott el, és több mint 2 milliárd streamet gyűjtött világszerte. Az új dal az egyetemes szeretet üzenete, a szabadság himnusza, felhívás arra, hogy szeress úgy, ahogy akarsz, korlátok, határok és akadályok nélkül, és hogy ünnepeld ezt az érzést annak minden formájában és aspektusában.

A Battito Infinito egy olyan átfogó nemzetközi projekt, lett amellyel Eros Ramazzotti a lemezkiadást és az új világkörüli turné munkálatait vonja össze. A lenyűgöző élő show 2022 szeptemberétől 2023 májusáig a világ legfontosabb városaiba viszi el Eros-t, hogy rajongói táborával közösen, élőben ünnepelhesse az új lemez megszületését.
A turné – a sevillai, agrigentói, veronai, athéni és caesareai előbemutatók után – 2022. október 30-án Los Angelesben veszi kezdetét. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné 2023. februárjától májusáig további 10 olaszországi dátummal érkezik Európába. A magyarországi koncert 2032. április 19-én lesz.

“Úgy gondolom, hogy egy koncert a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a hamarosan megjelenő új dalokat. Mindent beleadtam, ott voltam az album születésének minden egyes percében, ügyeltem az arányokra és a kis nüánszokra. Ezért a koncert minden egyes percében ott lesz egy kis darab belőlem és a történetemből. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal, mert hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy szembenézzek ezzel a komplex érzéssel, és újra elkezdjünk zenélni. Együtt” –mondta Eros Ramazzotti.

David Bowie és Mick Jagger harminchét éve táncoltak végig először az utcán

Igazi kultfilm mutatkozott be a közönségnek harmincnégy éve

Bejelentették mi okozta Andy Fletcher halálát

Johnny Depp visszatér a filmvászonra és a koncertezéshez

Ünnepeljük együtt a Nemzetközi Duna-napot!

Timothée Chalamet-t akarja utódjának Al Pacino

Harminchét évvel ezelőtt, a mai napon koncertezett utoljára a Wham!

Harmincnyolc éves a klip, amely híressé tette a Jóbarátok sztárját

Pink azt kéri, hogy az abortuszt ellenzők többé ne hallgassák a dalait

Märcz Tamás csapata készen áll a negyeddöntőre

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő