Az Egyesült Királyságban, a 21. században a legtöbb eladott lemezzel büszkélkedő csapat, a Westlife két év hallgatás után november végén dobta piacra legújabb stúdióalbumát. A korongon hallható 15 felvétel közül a „Starlight” és a “My Hero” már hallható single-ként, most pedig megérkezett az „Alone Together”.

“Ez a mostani album többet jelent számunkra mindennél, amit eddig csináltunk, és a kihívások ihlették amelyekkel mindannyiunknak szembe kellett nézni az elmúlt 18 hónapban. Az érzelmek labirintusa, amelyen a pandémia alatt átmentünk dalíráshoz vezetett, és segített abban, hogy egy valóban különleges albumot készítsünk, amelyen minden rajta van, amit a zenében szeretünk –üde, kellemesen gyors tempó, az olyan dalokban, mint a „Starlight”, erőteljes és érzelmes balladák, mint az „Always With Me”. A „Wild Dreams” a pillanatnyi hangulatot ragadja meg. Ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy átgondoljuk a dolgokat, az új kezdetről, a reményről és a jövőbetekintésről szól. Ez a zene annyira releváns a jelenlegi helyzetben! Jó hangulatot teremt, és alig várjuk, hogy a rajongók hallhassák” – nyilatkozták a zenekar tagjai az új album kapcsán.

A 15 dalt felvonultató „Wild Dreams” című korongra természetesen a zenekartól megszokott pop himnuszok és balladák is felkerültek, de bonus track-ként a Westlife olyan nagy slágereinek élő felvételei is hallhatóak, mint a „Flying Without Wings”, „World of Our Own” és az „Uptown Girl”.
2019-es elsöprő visszatérésük után, amikor sikerült a nyolcadik stúdióalbumukkal is a brit listák élére kerülni, a „Wild Dreams” az első zeni projekt, amivel Shane, Nicky, Mark és Kian jelentkezik.

A korongról a harmadik kislemez pedig az „Alone Together”:

Az új albumot koncertek is követik majd – a Westlife első fellépése – amelyre már most minden jegy elkelt – a Wembley-ben lesz 2022. augusztus 6-án.

A Westlife világszerte 55 millió példányt adott el a lemezeiből, és az egyetlen olyan zenekar, amelynek az első öt slágere egyaránt vezette a brit slágerlistát, emellett ők büszkélkedhetnek a legtöbb dallal, amely a szigetország toplistájának élén nyitott. A zenekar nevéhez összesen 14 #1 single fűződik, náluk több dallal csak Elvis Presley-nek és a The Beatles-nek sikerült vezetnie Nagy -Britannia slágerlistáit.

Fotó: Mike Lewis Photography/Getty Images

David Guetta szerint nagy világálságok jó hatással vannak a zenei életre

Egyes kutyafajták gazdái vonzóbbak a másik nem számára

Erős üzenettel tért vissza a Muse

John Newman új dallal tért vissza

Isten éltesse Dave Grohlt!

Adele Sylvester Stallone házába költözik

Visszatérnek a képernyőre a 90-es évek kedvenc rajzfilm-rockerei

Szombaton ismét Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton

Életveszélyes a Balaton jegére lépni

Bejelentették a Coachella idei fellépőit

Február 15-étől oltási igazolvány lesz a védettségi igazolvány

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő