A Foo Fighters és a zenekar néhai dobosa, Taylor Hawkins családja nemrég bejelentett, hogy, több más zenésszel együtt, közös koncerttel szeretnék megünnepelni a szeretett férj, apa, testvér, és bandatag életét és zenéjét. Lassan pedig összeáll a „Taylor Hawkins Tribute Concerts” résztvevőinek illusztris névsora is.

A Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkisn az elmúlt évtizedek zenei szcénájának egyik legmegbecsültebb és legszeretettebb képviselője volt, hirtelen halála sokkolta a zenei világot. Taylor sokoldalú tehetségét és karizmatikus személyiségét nem csak a rajongók, de a kollégái, köztük igazi zenei ikonok is csodálták és nagyra értékelték, és bologan monták a barátjuknak. Nem véletlen, hogy az emlékére rendezett koncert „all-star rock and roll show” lesz, figyelemreméltó lineuppal.

A Foo Fighters tagjai, Dave Grohl, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear és Rami Jaffee, valamint Taylor Hawkins családja – köztük Taylor fia, Rufus Taylor- mellett szeptember 3-án a Wembley-ben, szeptember 27-én pedig a The Kia Forumban színpadra lép: Milley Cyrus, Alanis Morissette, Liam Gallagher, Chris Chaney basszusgitáros, aki Hawkins-szal együtt hosszú évekig Alanis Morissette turnézenekarának tagja volt; a Police dobosa, Stewart Copeland, Omar Hakim jazz dobos, producer; Josh Homme, a Queens of the Stone Age frontembere, és a zenekar dobosa Jon Theodore, Joan Jett, Geddy Lee és Alex Lifeson a Rushból, Brian May, Roger Taylor, Mark Ronson, Gene Simmons, Nikki Sixx, Chad Smith, a RHCP dobosa, Luke Spiller, a The Struts frontembere, Wolfgang Van Halen, Brad Wilk a Rage Against the Machine dobosa, Pat Wilson, énekes, zenei újságíró, és Hawkins zenésztársai a Chevy Metal nevű bandájából.

A Los Angelesi-i és a Londoni „Taylor Hawkins Tribute Concerts”-en azok a dalok csendülnek fel, amiket Taylor imádott, és azok, amelyeket neki köszönhet a rock zene. A koncertekre ma, június 17-én indul a jegyértékesítés.

Hirtelen halála sokkolta a zenei világot . Taylor Hawkins tehetsége, multiinstrumentalista és igazi rocksztár volt, aki a Foo Fighters mellett számos más zenei projektben is részt vett, több saját zenekara is volt, köztük a Taylor Hawkins & The Cottail Riers és az NHC, játszott a The Birds of Satan, nevű bandában valamint a Chevy Metalban.

David Bowie és Mick Jagger harminchét éve táncoltak végig először az utcán

Igazi kultfilm mutatkozott be a közönségnek harmincnégy éve

Bejelentették mi okozta Andy Fletcher halálát

Johnny Depp visszatér a filmvászonra és a koncertezéshez

Ünnepeljük együtt a Nemzetközi Duna-napot!

Timothée Chalamet-t akarja utódjának Al Pacino

Harminchét évvel ezelőtt, a mai napon koncertezett utoljára a Wham!

Harmincnyolc éves a klip, amely híressé tette a Jóbarátok sztárját

Pink azt kéri, hogy az abortuszt ellenzők többé ne hallgassák a dalait

Märcz Tamás csapata készen áll a negyeddöntőre

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő