Annie Lennox és Dave Stewart az utóbbi időben ismét reflektor fénybe került. Egyrészt a rendhagyó közös fellépésükkel, a Rock and Roll Hírességek Csarnoka beavató ceremóniáján, ahol a Eurytmics is bevonult a rock halhatatlanjai közé, másrészt pedig azért, mert egyre többet hallani arról, hogy a híres duó ismét összeáll egy turnét erejéig.

A Daily Mail értesülései szerint Annie Lennox és Dave Stewart nagyon kecsegtető ajánlatot kapott egy amerikai promótertől, hogy több mint 20 év után a Eurytmics ismét összeálljon egy világkörüli turnéra. A brit lap egy bennfentest idézve arról ír, hogy a 40 koncertből álló turnéért 100 millió fontot ajánlottak a zenekarnak.

„A Eurytmics-nek hatalmas összeget ajánlottak fel, hogy ismét összeálljanak egy turné kedvéért. A fellépésük a (Rock and Roll Hírességek Csarnoka szerk. ) beavató ceremónián felkeltette a promóterek érdeklődését, akik hajlandóak biztosítan a hátteret ahhoz, hogy ismét koncertezzenek. Még semmi sincs fixálva, ahogyan új albumról sincs szó – mindez még túl korai, de mindenki izgatottan várja, hogy valóra váljon” – idézi a Daily Mail a bennfentes forrását.

Több mint 20 világslágerrel, 80 milliós lemezeladással, hét Grammy-jelöléssel és egy Grammy-díjjal a  Еurythmics-et  a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb zenekaraként tartják számon, zenéjük pedig ma már klasszikusnak számít.

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Huszonnégy éve volt a Blondie nagy visszatérése

Chris Martin elárulta az új Coldplay album címét

Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre

Izgalmas új felvétellel jelentkezett P!nk

Most derült ki, mit köszönhet Nicolas Cage David Bowie-nak

Isten éltesse Justin Timberlake-et!

Film készül Michael Jacksonról - az unokaöccse játssza a főszerepet

Ezek a leghallgatottabb rock zenekarok a YouTube-on

Nyissunk méhhoteleket!

24 éve Britney Spears duplázott a slágerlistákon

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő