2023. február 12-én, az Arisonai Glendale-ben a State Farm Stadium ad otthont az 57. Super Bowl-nak. Az amerikai futball bajnokság, az NFL döntőjének mindössze 15 perces félidejében tartott koncert a legnézettebb zenei esemény világszerte. Rihanna három éve nemet mondott a szervezők felkérésének, ám most úgy döntött, jövőre mégis fellép a Super Bowl-on.

A félidei show produceri feladatait ellátó, Jay Z által alapított Rock Nation a közleményében „generációja tehetségének” nevezte Ririt, aki „szerény körülmények közül érkezett ugyan, de minden egyes lépésével felülmúlj a várakozásokat. Egy ember, aki Barbados kicsike szigetén született, és akiből a valaha volt egyik legnagyszerűbb művész vált. Valaki, aki a maga erejéből ért el mindent az üzleti életben és a szórakoztatóiparban egyaránt.”

Rihannát 2019-ben egyszer már felkérték, hogy lépjen fel a Super Bowl félidejében, ám akkor az énekesnő visszautasította a megkeresést. Riri így akarta kifejezni szolidaritását a San Francisco 49ers játékosával, Colin Kaepernickkel, aki a meccsek előtt, az amerikai himnusz alatt letérdelve tiltakozott a rendőri brutalitás és a rasszizmus ellen – ezzel a gesztusával azóta egész mozgalmat indított el a sportvilágban.

Azzal, hogy jövőre mégis énekel a Super Bowl félidejében, Rihanna többek közt olyan nevek társaságába kerül, mint Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, a U2, Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen, Beyoncé, a Coldplay, Katy Perry, Bruno Mars, Jennifer Lopez, Shakira, The Weeknd Eminem, Mary J Blige, Justin Timberlake, Kendrick Lamar vagy a Maroon 5 – akik már mind felléptek a NFL döntőjének félidei showjában.

Fotó: Edward Berthelot /Getty Images

Nem mondunk le az élő karácsonyfáról

A Glastonbury-n búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Összeáll a Eurytmics?

Ang Lee a filmvásznon kelti életre Bruce Lee-t

Norah Jones és Joss Stone is fellép a huszadik VeszprémFesteten

Mától újra befagy a Budapest Park tánctere

Bejelentették a jövő évi Sziget fellépőit - érkezik Billie Eilish is

A Magyar Rádiózás Napját ünnepeljük!

A Google és a Youtube 13,2 millió dollár támogatást nyújt a félretájékoztatás elleni küzdelemre

43 éves a Pink Floyd kultikus albuma

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő