Nincsen mese, a karácsony szelleme lassan mindent és mindenkit a bűvkörébe von – még a marcona rockereket is. Minden esetre a ZZ Top gitáros-énekese már biztosan ünnepi hangulatban van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy karácsonyi dallal jelentkezett.

Billy F Gibbons az egyik legnépszerűbb és legismertebb karácsonyi dalba, a Jingle Bells-be vitt egy kis csavart – természetesek a rock és a blues jegyében, így született meg a „Jingle Bell Blues”, hogy a karácsony idén „rock and roll” legyen.

A zenész azt szeretné, ha James Lord Pierpont 1857-es klasszikusának újragondolt változata – az eredetihez hasonlóan – bekerülne a “kötelező” karácsonyi dalok közé, amelyekkel minden évben ünnepi hangulatba hozzuk magunkat.

“Abban reménykedünk, hogy a ‘Jingle Bell Blues’ egy lesz ezek közül a felvételek közül. Bing Crosby-nak, David Bowie-nak, Elvis-nek, Brenda Leenek, Jose Felicianonak, Otis Reddingnek, Mariah Carey-nk, Nat King Cole-nak, Gene Autry-nak – és ki ne felejtsük ki, Adam Sandlernek, kell egy kis társaság, és az ünnep szellemében, mi boldogan biztosítanánk ezt számukra” – mondta Gibbons.

Már ott van Budapest útjain a BKV ünnepi Fényflottája

Johnny Depp esete a Barbie babákkal és még néhány érdekes sztár-hobbi

A Muse és a Killers is érkezik a VOLT-ra

Még egy dalt mutatott be az új albumáról a Westlife

A Tankcsapda dalban és klipben emlékezett meg a rajongóiról

Mától ingyen mozizhatunk az ArteKino Filmfesztiválon

Ma nyílik a Mikulásgyár

Új zenei anyagon dolgozik a U2

A Magyar Rádiózás Napját ünnepeljük!

42 éves a Pink Floyd kultikus albuma

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő