Al Pacino szerint Timothée Chalamet a tökéletes választás arra, hogy eljátssza a fiatal Vincent Hanna nyomozót, a Szemtől szemben című kultfilm esetleges második részében.

Michael Mann 1995-ös filmjében Al Pacino alakítja a zseniális és megszállott Vincent Hanna hadnagyot, aki arra tette fel az életét és a karrierjét, hogy a szintén zseniális, profi bűnözőt, – a Robert De Niro által játszott – Neil McCauley-t elkapja. Michael Mann időközben írt egy könyvet, amely az 1995-ös film cselekménye előtt, illetve után játszódik  – a regény, „Heat2” címen (Heat a film eredeti, angol címe) augusztusban jelenik meg.

Robert De Niro, AL Pacino és Art Linson producer a közelmúltban a Szemtől szemben retrospektív vetítésén vettek részt, New York-ban, a Tribeca Filmfsztiválon, Michael Mann azonban kénytelen volt kihagyni az eseményt, mert pozitív lett a covid tesztje.

Az író-rendező videó üzenetben fordult a vetítés résztvevőihez, hogy elmondja milyen csalódott, hogy nem vehet részt az eseményen személyesen, de minden jelenlevőnek küldött egy példányt a megjelenés előtt álló könyvéből. Mann rendező megosztotta a kollégáival azt is, hogy már nagyon régen szerette volna megírni a kultfilm történetének folytatását.

Al Pacino pedig a Szemtől szemben esetleges mozis folyatatása kapcsán árulta el, hogy ha a könyvből valóban film születik, kit látna szívesen a főszerepben. Az újságírói kérdésre, hogy kit képzel el a fiatal Vincentként, a Hollywod-i legenda azonnal rávágta: Timothée Chalamet-t. Csodálatos színész és remekül néz ki.”

Fotó:  Dominik Bindl/Getty Images, Rich Fury/VF22 /Getty Images

Hat év börtönt kapott Lady Gaga kutyáinak elrablója

Ingyenes taxiszolgáltatással biztosítja egy spanyol város a nők biztonságos hazaérkezését a helyi fesztivál idején

Csillaghullós napok jönnek - ma estétől érdemes kémlelni az eget

20-30 ezer forintba kerül idén az iskolakezdés

Sokszínű programkínálattal várja az érdeklődőket a Bujtor Filmfesztivál

95 ezren buliztak a Sziget nyitónapján

Milky Chance: a YouTube gyermekei vagyunk

Új fővárosával pályázik Indonézia a 2036-os Olimpiára

Erkölcsi bizonyítvány és anyakönyvi kivonatot is csináltathaunk a Szigeten

Ma ünnepli a születésnapját Almodovar kedvenc színésze

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő