Új műsorvezetőt köszöntöttünk tegnap a Best FM mikrofonja és lemezjátszói mögött! Ezentúl minden este 20:00 órától vár benneteket Whiteboy, hogy napról napra újabb mixekkel dobja fel az estéket, közösen egy-egy Night Shift DJ vel. Elsőként, hétfőn 23 órától DJ Lauer  vette át Whiteboy-tól a stafétát, vagyis a lemezjátszókat.

A Best FM csapatának legújabb tagját, az ország egyik legismertebb DJ-műsorvezetőjét Whiteboy-t tegnap este 20:00 és 23:00 óra között hallhattátok először, a Night Shift-ben, amelyben nem csak műsorvezetőként, hanem DJ-ként is bemutatkozott és elhozta nektek a legjobb zenéket  -ezentúl ez így lesz  minden este.

23 órától pedig Whiteboy-t a Best FM stúdiójában és a lemezjátszók mögött az ország ismert DJ-i váltják és pörgetik tovább a legjobb classic house, funky, pop, dance, R’n’B és lounge zenéket. Hétfőnként – ahogyan ezt tegnap hallhattátok –  DJ Lauer mixeli az ütős house zenéket.

Lauerrel régebben a Bamboo-ban, a C7-ben, Dokkban, a Dokk Caféban, vagy az Ötkertben találkozhattatok,  jelenleg is legtöbbször az ismert és népszerű budapesti  szórakozóhelyeken zenél.

Bár Amsterdamtól Ibizán át New Yorkig, külföldön is számos helyen lépett fel, élete legemlékezetesebb bulija, amin zenélt egy Templ Pleasure buli volt a Kiscelli Múzeumban, ahol záráskor a közönség 10 perces vastapssal köszönte meg neki az estét. 

A Best FM-en héfőnként DJ Lauer a legjobb classic house zenéket hozza el nektek, de elárulta, hogy zenei példaképei tágabb palettán mozognak: Ennio Morricone, Jamiroquai valamint Norman Cook voltak rá nagy hatással. Kedvenc előadóiról pedig megtudtuk, hogy “elsősorban producerek,  mindíg az aktuális, előremutató emberek  most például John Summit, Dave Summit, GUZ, vagy Ferreck Dawn.”

 

 

 

 

Már ott van Budapest útjain a BKV ünnepi Fényflottája

Johnny Depp esete a Barbie babákkal és még néhány érdekes sztár-hobbi

A Muse és a Killers is érkezik a VOLT-ra

Még egy dalt mutatott be az új albumáról a Westlife

A Tankcsapda dalban és klipben emlékezett meg a rajongóiról

Mától ingyen mozizhatunk az ArteKino Filmfesztiválon

Ma nyílik a Mikulásgyár

Új zenei anyagon dolgozik a U2

A Magyar Rádiózás Napját ünnepeljük!

42 éves a Pink Floyd kultikus albuma

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő