A California-i zenekar, amely újra a klasszikus felállásában zenél, a maga utánozhatatlan módján jelentette be, hogy 2022-ben ismét koncertezni indul. Alig várjuk!

Anthony Kiedis, mint Johnson Hammerswaddle és Flea, mint Todd The Squirrel, a KHOT necű ál-hírcsatorna műsorvezetőiként, néhány abszurd felkonf után, átadták a szót Randy Raindrops időjósnak – vagyis Chad Smithnek -, majd behívták a stúdióvendéget, Frusciante-t, aki meglepő módon saját magát alakította, és bejelentette a nagy hírt, miszerint a zenekar “teljes gőzzel és csordultig telt szívvel készül elárasztani és felrázni művészetével a  vilégunkat”, hozzátéve, hogy bár a Red Hot Chili Peppert nem mai zenekar, soha nem voltak izgatottabbak,  elkötelezettebbek, ilyen nagy várakozásokkal egyik turnéjuk kapcsán sem.  „Hatalmas turnét hozunk össze, amely 2022. júniusában indul. A koncertkörút amerikai része júliusban startol” – mondta Frusciante. A koncertkörút állomásait és az időpontokat később jelentik be.

Természetesen minden rajongónak egyértelmű, hogy miért Frusciante kapta a főszerepet a vicces és egyben abszurd kisfilmben – az ok a zenész visszatérése a bandába, 10 év szünet után. Egyébként Frusciante harmadszorra talál vissza a Red Hot Chili Peppers-hez (legutóbb, 2009. és 2019. között Josh Klinghoffer játszott a helyén), ám tény, hogy a banda vele készített korongjai, a legsikeresebbek.  Így izgatottan várjuk nem csak a 2022-es turnét, hanem az újabb RHCP lemezt is!

Fotó: Handout/Getty Images

Chris Martinék rendhagyó koncertkörúton népszerűsítik az új albumukat

21 évvel ezelőtt a U2 uralta a brit slágerlistát

Brad Pitt és Edward Norton 22 éve új értelmet adott a harc fogalmának

Itt az újabb karácsonyi hangulatkeltés

Hat év után megérkezett Adele új dala

Megújulva nyitja meg kapuit az eplényi síközpont

33 éve a Deff Leppard zenetörténelmet írt

A shownak 30 éve is mennie kellett

Megjött az első hó!

Együnk valami sütit - ma van a nemzetközi desszert nap!

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő