Az MTV kultsorozata, amelyen egy egész rock-nemzedék nőtt fel – vagy kapcsolt el azonnal, ha meghallotta az „idióta röhögést” -, a „Beavis és Butt-Head” ezúttal a Paramount + égisze alatt mutatkozik be az újabb generációnak –  az egykori rajongók nagy örömére is.

Beavis és Butt-Head visszatérését mega a megalkotójuk, Mike Judge jelentette be nemrég a Twitteren, így biztosak lehetünk benne, hogy a botrányos és megosztó duó hamarosan tényleg újra beveszi a képernyőket, igaz a visszatérésük időpontjáról egyelőre nincsen információ – ahogyan Jugdge írta a bejegyzésében „kell nekik egy kis idő, amíg újra formába lendülnek.”

Ami viszont már sejthető Judge Twitter bejegyzéséből, hogy a fiúk nem maradtak örökifjak, felettük is eljárt az idő – de ennek ellenére (rock)lélekben fiatalok , és nagy valószínűséggel most sem kell a szomszédba menniük, egy kis őrültségért és megbotránkoztatásért.

Még 2020 júniusában a Comedy Central hivatalosan is bejelentette, hogy újabb Beavis és Butt-Head epizódokról állapodtak meg az Emmy-díjas Mike Judge-al, pontosabban két évadról az animációs sorozatból, amelynek új részei egyaránt szórakoztatóak lesznek a régi rajongók és azon nézők számára is, akik már a fiatalabb generációt képviselik.

Mike Judge teljesen szabad kezet kapott a munkájához, hiszen az új évadokat rendező – forgatókönyvíró – és producerként is jegyzi és természetesen, ahogyan eddig is, ő lesz Beavis és Butt-Head „hangja”.

Amennyiben pedig nem csak újabb „Beavis és Butt-Head” epizódok, hanem egész estés film is készül, az 25 évvel a kultikus „Beavis And Butt-Head Do America“, vagyis a „Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát” bemutatója után kerül majd a mozikba…

Beavis és Butt-Head 1993-ben tűntek fel először a képernyőn és nagyon gyorsan meghódították és egyben megosztották a nézőket, akiknek egy része azonnal elkapcsolt, ha az MTV-n felhangzott a fiúk röhögése, mások pedig áhítattal tapadtak a képernyőkre. Egy biztos, a sorozat hamar a popkultúra részévé vált, annak ellenére, hogy akkoriban igazi merész és forradalmi kísérletnek számított a televíziózásban (is) ez a produkció.  A cinikus és szókimondó stílusával, gyakran vulgáris, ugyanakkor közérthető nyelvezetével egy teljesen új animációs műfajt teremtett, és a televíziózásban is úttörőnek számított.

Fotó: Getty Images

David Guetta szerint nagy világálságok jó hatással vannak a zenei életre

Egyes kutyafajták gazdái vonzóbbak a másik nem számára

Erős üzenettel tért vissza a Muse

John Newman új dallal tért vissza

Isten éltesse Dave Grohlt!

Adele Sylvester Stallone házába költözik

Visszatérnek a képernyőre a 90-es évek kedvenc rajzfilm-rockerei

Szombaton ismét Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton

Életveszélyes a Balaton jegére lépni

Bejelentették a Coachella idei fellépőit

Február 15-étől oltási igazolvány lesz a védettségi igazolvány

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Best FM

Most szól:

  • Következő