Az MTV kultsorozata, amelyen egy egész rock-nemzedék nőtt fel – vagy kapcsolt el azonnal, ha meghallotta az „idióta röhögést” -, a „Beavis és Butt-Head” ezúttal a Paramount + égisze alatt mutatkozik be az újabb generációnak –  az egykori rajongók nagy örömére is.

Beavis és Butt-Head visszatérését mega a megalkotójuk, Mike Judge jelentette be nemrég a Twitteren, így biztosak lehetünk benne, hogy a botrányos és megosztó duó hamarosan tényleg újra beveszi a képernyőket, igaz a visszatérésük időpontjáról egyelőre nincsen információ – ahogyan Jugdge írta a bejegyzésében „kell nekik egy kis idő, amíg újra formába lendülnek.”

Ami viszont már sejthető Judge Twitter bejegyzéséből, hogy a fiúk nem maradtak örökifjak, felettük is eljárt az idő – de ennek ellenére (rock)lélekben fiatalok , és nagy valószínűséggel most sem kell a szomszédba menniük, egy kis őrültségért és megbotránkoztatásért.

Még 2020 júniusában a Comedy Central hivatalosan is bejelentette, hogy újabb Beavis és Butt-Head epizódokról állapodtak meg az Emmy-díjas Mike Judge-al, pontosabban két évadról az animációs sorozatból, amelynek új részei egyaránt szórakoztatóak lesznek a régi rajongók és azon nézők számára is, akik már a fiatalabb generációt képviselik.

Mike Judge teljesen szabad kezet kapott a munkájához, hiszen az új évadokat rendező – forgatókönyvíró – és producerként is jegyzi és természetesen, ahogyan eddig is, ő lesz Beavis és Butt-Head „hangja”.

Amennyiben pedig nem csak újabb „Beavis és Butt-Head” epizódok, hanem egész estés film is készül, az 25 évvel a kultikus „Beavis And Butt-Head Do America“, vagyis a „Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát” bemutatója után kerül majd a mozikba…

Beavis és Butt-Head 1993-ben tűntek fel először a képernyőn és nagyon gyorsan meghódították és egyben megosztották a nézőket, akiknek egy része azonnal elkapcsolt, ha az MTV-n felhangzott a fiúk röhögése, mások pedig áhítattal tapadtak a képernyőkre. Egy biztos, a sorozat hamar a popkultúra részévé vált, annak ellenére, hogy akkoriban igazi merész és forradalmi kísérletnek számított a televíziózásban (is) ez a produkció.  A cinikus és szókimondó stílusával, gyakran vulgáris, ugyanakkor közérthető nyelvezetével egy teljesen új animációs műfajt teremtett, és a televíziózásban is úttörőnek számított.

Fotó: Getty Images

David Bowie és Mick Jagger harminchét éve táncoltak végig először az utcán

Igazi kultfilm mutatkozott be a közönségnek harmincnégy éve

Bejelentették mi okozta Andy Fletcher halálát

Johnny Depp visszatér a filmvászonra és a koncertezéshez

Ünnepeljük együtt a Nemzetközi Duna-napot!

Timothée Chalamet-t akarja utódjának Al Pacino

Harminchét évvel ezelőtt, a mai napon koncertezett utoljára a Wham!

Harmincnyolc éves a klip, amely híressé tette a Jóbarátok sztárját

Pink azt kéri, hogy az abortuszt ellenzők többé ne hallgassák a dalait

Märcz Tamás csapata készen áll a negyeddöntőre

További hírek

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő