Programok

A Mikulás is tudja, hogy a Best FM-en szólnak a legjobb zenék – tele is pakolja a hallgatók zsákját ajándékokkal

2022.12.03. 10:00

Idén a Mikulásnak rengeteg a dolga, de a Best FM elintézte, hogy a hallgatóihoz biztosan eljusson! December 6-án reggel 8-tól este 6-ig figyelje a Best FM-en a Mikulás felhívását, mert bármikor nyerhet egy mikuláscsomagot Best FM-es ajándékokkal.

Eddig soha nem hallott különlegességekkel jelent meg a jubileumi “Thriller”

2022.12.02. 10:00

A héten ünnepelte megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michel Jackson legendás albuma, a ”Thriller”. Ebből az alkalmából a jelent meg a ”Thriller 40” című album, amelyen a pop királyának már jól ismert remekművei mellett, eddig soha nem hallott különlegességek is megtalálhatók.

A Mikulás drágán adja az életét

2022.12.01. 16:00

Bevallottan a Drágán add az életed! volt az egyik ihletforrás a Vérapó című vidám karácsonyi gyilkolászás alkotói számára: a nagy ünnep előestéjén a Mikulás kénytelen megmutatni egy csapat vérszomjas zsoldosnak, hogy a nagyszakállú apó puttonya nem csupán diót és mogyorót rejt. Mától pedig mi a mozikban mi is beleshetünk a puttonyába.

“Thriller” – minden idők egyik legsikeresebb albuma ma negyven éves

2022.11.30. 10:00

1982. november 30-án a boltok polcaira került Michael Jackson “Thriller” című hatodik stúdióalbuma, amely végül minden idők legnagyobb példányszámban elkelt nagylemeze lett. Az anyag egészen elképesztő, soha nem látott sikerszériát tudhat magáénak.

Fényfestéssel, koncertekkel is várják az ünnepre készülődőket Pécsen

2022.11.25. 08:00

Koncertek és mesék mellett 3D-s karácsonyi fotóelemek, fényfestés és az adventi vásár több mint félszáz kitelepülője gondoskodik az ünnepi hangulatról a hagyományos pécsi Adventi Kézműves és Mesevásáron, amelyet november 25. és december 24. között rendeznek Pécsen, a Széchenyi téren.

A diós meg a mákos és a “Mennyei ajándék” – megválasztották 2022 bejglijeit

2022.11.23. 12:00

A Magyar Cukrász Ipartestület az idén harmadik alkalommal hirdette meg az Év Bejglije versenyt cukrászdák, vendéglátóhelyek és kézműves pékségek számára. „Hagyományos diós”, „Hagyományos mákos” és „Ínyenc” kategóriában lehetett nevezni a versenyre – az utóbbi kategória nyertese a “Mennyei ajándék” nevű finomság lett.

B. Németh Dia

Király Dávid

Király Kitti

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi 'Biki'

Best FM

Most szól:

  • Következő