Programok

Idén is lesz Tavaszi természetles

2024.04.12. 08:00

A tavalyi siker után a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, az MME második alkalommal is meghirdeti Tavaszi természetles elnevezésű adatgyűjtő akcióját, mely nemcsak a környezetünkben élő madarak, de a kétéltűek, hüllők, lepkék és emlősök megfigyelésének rögzítésére is alkalmas.

A cseresznyefa-virágzást köszöntik a szegedi füvészkertben

2024.04.11. 08:00

A hanamit, a cseresznyefa-virágzást köszöntik szombaton a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjében, ezen a napon a látogatókat a japán kultúrát bemutató programok is várják – tájékoztatta Németh Anikó igazgató kedden az MTI-t.

Májusban Dívák & Ikonok érkeznek Londonból

2024.04.09. 12:00

Rihanna, Cher, Tina Turner, Edith Piaf, Marilyn Monroe mellett Marton Éva, Zséda, Rúzsa Magdi, Koncz Zsuzsa és más híres művésznők történetét mutatja be a Magyar Zene Házában Dívák és Ikonok címmel május 18-tól látható kiállítás.

A Tankcsapda és Majka is fellép az idei MCC Feszten

2024.03.28. 19:54

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézményeként augusztus 1. és 3. között rendezi meg fesztiválját Esztergomban, ahol idén is a magyar könnyűzenei élet kiválóságaival, valamint neves hazai és nemzetközi előadókkal, véleményformálókkal várja a látogatókat a többnapos rendezvény – jelentette be az intézmény kommunikációs igazgatósága.

Locsolkodás és tavaszváró mulatság is lesz a szentendrei Skanzenben

2024.03.28. 08:00

Március 31-én és április 1-jén, húsvétvasárnap és hétfőn locsolkodással, hímes tojással, tavaszváró mulatsággal a régi falusi húsvéti ünnepeket kelti életre a Szabadtéri Néprajzi Múzeum. Mesék, koncertek, kézműveskedés várja a látogatókat a Skanzenben.

Újabbb 50 névvel bővült a Sziget fellépők listája

2024.03.27. 12:00

Újabb sztárokat dobott a köztudatba a Sziget. A most bejelentett majd 50 fellépő közt szerepel az Oasis első nagylemezével turnézó Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit Awards-on elképesztő tarolást véghez vitt Raye vagy a Spotify milliárdos Tom Odell.

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi ‘Biki’

B. Németh Dia

Majoros Rita

Horváth Zoltán 'Hory'

Best FM

Most szól:

  • Következő