Hírek

26 éves dalszövegén változtatott a The Prodigy

2023.12.04. 16:00

A The Prodigy megváltoztatta a „Smack My B***h Up” című száma szövegét – 26 évvel az ellentmondásos dal megjelenése után. Habár ez az Essex-i banda egyik legismertebb slágere, a szövege miatt felmerült az a vád, hogy pozitív színben tünteti fel a családon belüli erőszakot. Emiatt több zenésztársuk és számos szervezet is tiltakozott, a zenekar ennek ellenére kitartott mellette – egészen a közelmúltig.

Idén is megválasztották az év DJ-jét

2023.12.04. 13:50

A Magyar DJ és Producer Egyesület, vagyis a DJ Szövetség,  idén is megrendezte éves konferenciáját, melynek keretében “Az év DJ-je” díjakat is átadták. Palotai Zsolt győzelmének, mint az év DJ-je nagyon szomorú aktualitása is van: a “Fater” mindössze néhány héttel ezelőtt elhunyt. Bárány Attila,akit az eddigi legtöbb alkalommal – összesen ötször – választottak az év DJ-jének, és egyszer “Inspirátor Különdíjat” is kapott,  idén bekerült a szakma “nagy öregjei” közé, azzal, hogy a DJ Szövetség életműdíjasa lett.

Enrique Iglesias nem készít több albumot

2023.12.04. 12:00

A többszörös platinalemezes és Grammy-díjas előadó, Enrique Iglesias „Final (Vol 2)“ című album kiadására készül,  több mint két évvel az első rész megjelenése után. Ezzel egyben eleget tesz annak a szándékának is, hogy leáll az új albumok kiadásával. A 2024. februárjában megjelenő zenei gyűjtemény lesz a 11. és egyben az utolsó a discográfiájában.

Negyven éves a klip, amely megváltoztatta a zenés videókról alkotott fogalmat

2023.12.04. 10:00

Négy évtizeddel ezelőtt, 1983. december 2-án, Michael Jackson örökre megváltoztatta a zene világát, bemutatva eddig sosem látott koncepcióval, koreográfiával, ruhákkal és egyedi sminkkel készült videóját, amely  „Triller” című slágeréhez készült.

Morcheeba és Brand New Heavies is fellép jövőre Palóznakon

2023.12.04. 08:00

A Brand New Heavies, a Morcheeba, Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) és a Son Mieux is koncertet ad a Paloznaki Jazzpikniken, amelyet 2024. augusztus 1-től 3-ig rendeznek.

A tizenkettedik alkalommal szerveződő fesztiválon a magas minőségű zenei élmények mellett újra kulináris élvezetekkel és délutáni kulturális programokkal várják a látogatókat a Balaton-felvidéken – közölték a szervezők

Harminckét éves a dal, amely megváltoztatta The Edge életét

2023.12.02. 10:00

1990. december 2-án a világ először hallhatta a U2 “Mysterious Ways” című felvételét! A dal, amely az ikonikus “Achtung Baby” album második kislemezeként jelent meg később igazi klasszikussá vált. A szám, amely bekerült az Amerikai Billboard Hot 100 listájának Top 10-es mezőnyébe, The Edge számára élete slágere lett.

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi ‘Biki’

B. Németh Dia

Majoros Rita

Horváth Zoltán 'Hory'

Best FM

Most szól:

  • Következő