Hírek

Ittas vezetés miatt áll bíróság elé Justin Timberlake

2024.06.19. 15:30

Ittas vezetés miatt tartóztatták le Justin Timberlake-et Long Islanden, New York államban – írja az AP hírügynökség. Az énekes ellen várhatóan vádat emelnek a Sag Harbori bíróságon, Long Island keleti részén – áll a Suffolk megyei kerületi ügyészség nyilatkozatában. A hír kapcsán Timberlake képviselői egyelőre nem reagáltak Associated Press megkeresésére.

Öt minifesztivállal várja az érdeklődőket a BalatON koncertsorozat

2024.06.19. 12:00

Öt helyszínen, mintegy ötven fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal várja az érdeklődőket a június utolsó hétvégéjén kezdődő, ingyenes BalatONkoncert idei programsorozata – közölték a szervezők az MTI-vel.

A 35 éves Tankcsapdáról készített koncertfilmmel jelentkezik a Hajógyár

2024.06.19. 10:00

Az idén 35 éves Tankcsapdáról készített koncertfilmet a Petőfi Kulturális Ügynökség, a PKÜ popkulturális csatornája, a Hajógyár. A filmben az interjúrészletek mellett 18 Tankcsapda-szám is elhangzik – derül ki a PKÜ kommunikációjával foglalkozó ügynökség közleményéből

Hőségriadó lépett életbe

2024.06.19. 08:38

A várható nagy meleg miatt szerda reggel 8 órától életbe lépett az úgynevezett vörös kód, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását – jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára, Fülöp Attila. A HungaroMet Zrt. meteorológiai szolgálat is vészjelzést adott ki a várható magas hőmérsékletek miatt.

Fazekas Ádám a legjobb fagylaltkészítő mester a Gelato Festival World Ranking világranglistán

2024.06.19. 08:00

Fazekas Ádám, a budapesti Fazekas Cukrászda fagylaltkészítője lett 2024 legjobbja a Gelato Festival World Ranking világranglistáján – jelentették be a verseny szervezői a Rómában tartott tegnapi sajtótájékoztatón.

Ivókutakkal, vízosztással, locsolással enyhítik a hőségérzetet a fővárosban

2024.06.18. 14:47

Ivókutak működtetésével, locsolással és vízosztással enyhítik a budapestiek és a városba látogatók hőségérzetét a fővárosi közszolgáltatók – tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal.

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi ‘Biki’

B. Németh Dia

Majoros Rita

Horváth Zoltán 'Hory'

Best FM

Most szól:

  • Következő