Hírek

Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget

2024.04.25. 11:29

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első napján, augusztus 7-én a Sziget Nagyszínpadára érkezik a BRIT Awards-on idén „Global Icon” különdíjjal elismert, nem mellesleg tavaly évvégi, legújabb lemezének egyik daláért Grammy-díjat is bezsebelt legendás pop szupersztár, Kylie Minogue.

Sting és Lenny Kravitz is fellép az idei Montreux-i jazzfesztiválon

2024.04.25. 10:00

A svájci fesztivál igazgatója, Mathieu Jaton elmondta, hogy az esemény célja az elismert nevek és az új trendek bemutatása, így olyan előadók is színpadra lépnek, mint a Massive Attack vagy a Kraftwerk. A  Montreux-i jazzfesztivált idén a Duran Duran  zárja, akik először vesznek részt a világhírű zenei eseményen.

Idén is lesz Fülemülék éjszakája

2024.04.25. 08:00

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozat április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várja a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét – derül ki a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, az MME tájékoztatójából.

A végén tényleg jár majd Oscar a kaszkadőröknek

2024.04.24. 16:00

Hollywood történetében először jelenik meg a „kaszkadőrdizájner” felirat egy film stáblistáján, felváltva a kaszkadőrkoordinátor meghatározást. Stílszerűen A kaszkadőr című romantikus akció-vígjáték stáblistáján találkozhatunk ezzel a meghatározással, mégpedig Chris O’Hara neve mellett, akit a szakma egyik legjobbjának tartanak.

Szlovén és német játékos a két új Eurojackpot milliomos

2024.04.24. 14:00

Egy szlovén játékos 60 millió eurót nyert az Eurojackpoton, ami az ország eddigi legnagyobb lottónyereménye – közölte szerdán a szlovén nemzeti lottótársaság.  A nyeremény összesen 120 millió volt, de egy német játékos is eltalálta a számokat, így a nyeremény másik fele őt illeti.

Meglepően jó kombináció: Sia Paris Hiltonnal énekel

2024.04.24. 12:00

Paris Hilton is tud egy-két dolgot a hírnévről, így a valóságshow-sztár az énekesnő, Sia új felvételéhez, a „Fame Won’t Love You”-hoz adta vokálját. Az előadók személyiségét mélyen tükröző, himnikus dal a Sia hamarosan megjelenő “Reasonable Woman” című albumának része.

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi ‘Biki’

B. Németh Dia

Majoros Rita

Horváth Zoltán 'Hory'

Best FM

Most szól:

  • Következő