Hírek

Közel tízezer liter sörrel készül a legnagyobb téli sörfieszta

2024.02.23. 16:00

Százféle különböző sörrel, majd tízezer liter habos nedűvel várja vendégeit február 23-24-én a legnagyobb hazai téli sörfieszta. Az immár 8. alkalommal jelentkező Indoor Sörfesztivál látogatócsúcsra is számít, ezért idén már a Várkert Bazár ad majd helyet a sörkedvelők kánaánjának.

Jason Reitman, Steven Spielberg, Christopher Nolan és Bradley Cooper közösen vásároltak mozit

2024.02.23. 14:00

Néhányan, a legkiemelkedőbb hollywoodi rendezők közül összefogtak, és közösen megvették Los Angelesben azt a 93 éves, ikonikus filmszínházat, amelyet a mozirajongói az egyik kihagyhatatlan kulturális látnivalóként tartanak számon az angyalok városában – írja az Associated Press.

Elton John extravagáns kiegészítői és zongorája is új gazdára talált

2024.02.23. 12:00

Elton John zongorája, overallja és magassarkú csizmája került kalapács alá a hét közepén New Yorkban, a Christie’s aukciósház árverésén – írja az AFP hírügynökség. Ez volt az első, abból az aukciósorozatból, amelyeken a zenész partnerével, David Furnishel, több tárgyat is árverésre bocsát volt atlantai otthonukból.

Több mint negyedszázados Madonna egyik nagy slágere

2024.02.23. 10:00

1998. február 23-án a pop királynője piacra dobta hetedik stúdióalbuma, a „Ray of Life” beharangozó kislemezét: ez volt a „Frozen”, amely ma huszonöt éves.

Megfejtették a bálnák énekének titkát

2024.02.22. 16:00

Egy tudóscsoport megfejtette a bálnák énekének titkát. A Nature folyóiratban publikált tanulmányban bemutatják, hogy az óceánok legnagyobb bálnái hogyan képesek a kísértetiesnek hangzó, összetett hangok kiadására – számolt be róla csütörtökön a BBC News.

Bob Marley túltesz Elvisen és Elton Johnon is

2024.02.22. 14:00

Nem lehet oka panaszra a Paramount stúdiónak, mert új produkciója eddig masszív 80 millió dollárt hozott. A Bob Marley One Love ezzel kategóriája – életrajzi film híres zenészről – egyik legsikeresebbje az utóbbi időben, megelőzi az Elvist és az Elton Johnról szóló Rocketmant, és csupán második a Bohém rapszódia mögött. Mától pedig a hazai moziközönség számára is kiderül, mitől olyan sikeres a “Bob Marley One Love”.

Mákszem Levente

Whiteboy

Bikfalvi Tomi ‘Biki’

B. Németh Dia

Majoros Rita

Horváth Zoltán 'Hory'

Best FM

Most szól:

  • Következő